Region

Svet

Stanija Dobrojević napravila pometnju na društvenim mrežama, svi čekaju njen odgovor! (Video)

Stanija Dobrojević ponovo je napravila pometnju na društvenim mrežama. Ovog puta nisu u pitanju njene provokativne fotografije, već izazov koji joj je uputio Viktor Živojinović,

Stanija Dobrojević napravila pometnju na društvenim mrežama, svi čekaju njen odgovor! (Video)


 
Stanija Dobrojević seksi selfijem uzburkala internet (Foto)
Naime, mlađi sin Lepe Brene priključio se kao i većina svetskih zvezda humanitarnoj akciji "izazovu ledene kofe", a za sledeću osobu koja će se politi ledenom vodom izabrao je Staniju Dobrojević.

Najveće svetske zvezde priključile su se ovom neobičnom vidu zabave, koji služi za promovisanje humanitarne akcija za obolele od raka. Svako ko se polije, okači snimak na svoj Instagram profil i izazove sledeću osobu.

Viktor Živojinović odlučio je da izazove Staniju Dobrojević. Iako još uvek nije potvrdila da li će učestvovati u ovakvom izazovu, koji za cilj ima prikupljanje humanitarnih sredstava, iz Stanijinog PR Teama kažu da je njena jedina rečenica bila: "Viktore, nesrećo".

Ovu humanitarnu organizaciju podržale su brojne svetske zvezde među kojima su: Lejdi Gaga, Dženifer Lopez, Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Eva Longorija i mnogi drugi, dok su od naših poznatih ličnosti pored Viktora Živojinovića, izazov prihvatili Novak Đoković i Ana Ivanović.

Hoće li Stanija prihvatiti izazov Viktora Živojinovića?


Video: Instagram/Viktor Zivojinovic

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>