Region

Svet

Katarina Živković poručila fanovima: Istina je samo ono što sa vama podelim na Fejsbuku!

Katarina Živković je poslednjih meseci na meti žute štampe, pa je gotovo svakodnevno svađaju i mire sa bivšim dečkom Banetom Jankovićem, stoga je pevačica rešila da stane na kraj spekulacijama.

Katarina Živković poručila fanovima: Istina je samo ono što sa vama podelim na Fejsbuku!


 
Bane Janković zbog Katarine Živković gasi Fejsbuk profil?!
Koliko istine ima u dosadašnjim natpisima domaćih medija otkrila je Katarina u direktnom obraćanju fanovima, napisavši na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu sledeće saopštenje:

 
Katarina Živković i Bane Janković zajedno na letovanju!?
"Ako demantujem sve ove natpise u novinama, time ću dati kredibilitet takvim pisanjima, a to ne želim jer je sve jako neozbiljno i time bih bespotrebno trošila svoju energiju jer "pouzdanih informacija" će uvek, na moju veliku žalost, biti i sa tim se jednostavno ne možete izboriti. Sa vama ću uvek, sa zadovoljstvom, da podelim svaku novinu i sreću u svom životu, ponosno i dignute glave jer vi zaslužujete sve, a do tada ću ćutati i pustiti da se mediji i "pouzdani izvori" bave time i nagađaju. Upamtite to, da ste VI jedini koji zaslužuju istinu, a istina je samo ono što napišem i objavim, dakle, ono što sa Vama podelim preko officijala. Hvala na razumevanju.
Vaša Kaća"

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>