Region

Svet

Bane Janković zbog Katarine Živković gasi Fejsbuk profil?!

Katarina Živković i Bane Janković ponovo su glavna tema medija. Iako su demantovali pomirenje, pojavili su se naslovi u novinama koji su mladog manekena isprovocirali da ugasi svoj oficijalni Fejsbuk profil.

Bane Janković zbog Katarine Živković gasi Fejsbuk profil?!


 
Katarina Živković i Bane Janković zajedno na letovanju!?
Naime, nakon objavljenih fotografija koje su se pojavile u medijima, a na kojima je Katarina uhvaćena u društvu Banetovog najboljeg druga, maneken je odlučio da objasni celu situaciju i zauvek ugasi svoj profil na Fejsbuku.

"Pošto se danima već vrte priče o Katarini i mom drugu, apsolutno stojim iz toga da je to izmišljena priča sa kojom ja nemam veze! Bane na more nije išao da uhodi Kaću, već je otišao sa društvom na isto. Bane nema novu devojku i nikoga zaobilazio nije. Novinarska sloboda je dovela do toga da se povlačim maksimalno iz svega ovoga, jer meni mesto i nije tu. Niti mi je donela bilo šta dobro. I za sve ljubitelje Katarine i Baneta, neka se zna da toj devojci sam oduvek želeo samo dobro", napisao je Bane i dodao:

"Stavljamo jednu veliku tačku ovde, jer je sve izgubilo smisao. Hvala vam na 4 i kusur godina na druženju. Pamtiću samo one lepe stvari. Ova stranica se gasi večeras", napisao je maneken.

U ovu diskusiju uključila se i Katarina Živković koja je bila oduševljena Banetovim potezom: "Znaš da i ta Katarina želi tebi samo dobro, ali zbog neisticanja dobronamernog i zaštitničkog stava prema tebi je ta ista Kaća prošla golgotu jer je sve na svojim plećima muški iznela i svu krivicu na sebe svalila kako bi tebe zaštitila. Ovaj post zaista nema smisla. Pozdrav", napisala je Kaća i dodala:

"Hajde Bane sada lepo da napravimo cirkus od naših života i da bacimo karte na sto. Pošto umeš da pišeš ovakve srceparajuće postove, sada lepo objasni tvojim fanovima koji me danonoćno napadaju i urnišu zbog čega je Katarina prošla golgotu", dodala je Kaća, ali joj Bane na to nije ništa odgovorio.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>