Region

Svet

Ćerka Dina Dvornika: Nisam želela sebe da prikažem kao žrtvu, prenela sam svoje iskustvo!

Ela Dvornik koja je pre nekoliko dana putem društvene mreže Fejsbuk, šokirala javnost svojim šokantnim i iskrenim statusom, a sada objašnjava kako nije želela sebe da predstavi kao žrtvu nego da svojom pričom pomogne mladim ljudima da se izbore sa svojim strahovima.

Ćerka Dina Dvornika: Nisam želela sebe da prikažem kao žrtvu, prenela sam svoje iskustvo!


 
Šokantna ispovest ćerke Dina Dvornika: Trovali su me domestosom!
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, ponovo je na svoj Fejsbuk profil postavila status u kome se zahvaljuje svima na podršci i dodaje kako nije želela da sebe predstvi kao žrtvu, već joj je cilj da pomogne mladim ljudima da se izbore sa svim svojim problemima na najbolji mogući način i da ih ubedi da nastave život.

"Prvo htela bi se svima zahvaliti na podrsci i divnim komentarima i što ste svojim pisanjem inspirisali jedni druge. Neki mediji su ovo prikazali kao "ispovest", al ovo nije bila ispovest da se ja prikažem kao žrtva, jer su svi ljudi u ovoj priči žrtve. Ovo je samo bio primer mog iskustva, a napisala sam to jer mi u inbox dolaze poruke mladih devojaka i mladića, koji se žele ubiti, koji se samopovređuju i izgladnjuju zbog drugih... i napisala sam ovo samo da pokažem svima da ono što proživljavate danas neće zauvek trajati i da nekad ono "dobro" postane "loše" i obrnuto. Svima još jednom od srca hvala što ste to toliko pozitivno primili, što ste podelili s drugima i što ste jedni drugima pisali. Nekome ste ulepšali dan ,a možda im čak i pomogli da sami sebe sebi (zbunj) ulepšaju. Kome nisam odgovorila još na poruku, odgovoriću kroz koji dan. Najbolji ste i ostanite takvi i činite druge boljima. Dum spiro, spero", napisala je Ela na svom profilu.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ella Dvornik

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>