Region

Svet

Milan Popović može viđati sina samo dva puta mesečno!

Sudski proces između Milana Popovića i Severine Vučković okončan je dodelom starateljstva malog Aleksandra pevačici, sa stavkom da biznismen može viđati dete osam dana. Presuda je u Zagrebu preinačena i sada Milan može provesti sa naslednikom samo šest dana mesečno.

Milan Popović može viđati sina samo dva puta mesečno!Severina Vučković i Milan Popović se nakon raskida veze nisu uspeli dogovoriti o starateljstvu, pa je sud u Hrvatskoj krajem marta ove godine doneo presudu po kojoj otac može provesti oko osam dana mesečno sa naslednikom. Pevačica je uložila žalbu na presudu, pa je u julu sud reagovao tako što je smanjio broj dana koje Milan može provesti sa Aleksandrom.

Sudija je prvobitnu odluku da vikend traje od četvrtka do nedelje preinačio u to da je ocu dozvoljeno da bude sa detetom od petka do nedelje, kada je na redu njegov vikend.

"Iznenađen sam apsurdnom odlukom Županijskog suda, koji je potpuno ignorišući realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti deteta, preinačio odluku suda za porodično pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarelih, neživotnih termina kao što je "vikend-odmor" i žalbe majke pune gnusnih neistina i laži. Umesto da viđam dete po četiri dana dva puta mesečno, sada sam dobio da viđam dete dva puta po tri dana mesečno. Pritom, dva dana nam odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu", rekao je Milan.

Kako saznajemo, Milan neće moći da se žali na ovu odluku suda zato što je postupak završen. Ipak, neće odustati od borbe za svoja prava.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>