Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Ana Kokić u žiriju druge sezone, Petar Strugar bez angažmana?

Druga sezona šoua Tvoje lice zvuči poznato mogla bi doneti novi poslovni angažman pobednici prvog serijala Ani Kokić, koja ovih dana uveliko pregovara sa Prvom srpskom televizijom.

Tvoje lice zvuči poznato: Ana Kokić u žiriju druge sezone, Petar Strugar bez angažmana?


 
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Milica Todorović odbila učešće u novoj sezoni!
Pevačica Ana Kokić koja je u prvom serijalu spektakularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato odnela ubedljivu pobedu, dobila je ponudu da bude član žirija i ocenjuje druge takmičare. Tako bi na mestu sudije trebalo da zameni Ivana Ivanovića, Mariju Mihajlović ili Katarinu Radivojević.

 
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić vs. Pink - Pronađite razliku! (Video)
"Pregovori o ovom angažmanu traju već nekoliko nedelja. Šou počinje u oktobru, a Ana je prva na listi želja produkcije. Ona trenutno pokušava da uskladi svoje privatne obaveze kako bi mogla da prihvati učešće, jer je planirala da se s porodicom preseli u Grčku. Njen suprug, proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, tamo je potpisao ugovor i od jeseni će braniti boje Olimpijakosa", navodi izvor blizak produkciji.

 
Ana Kokić i Nikola Rađen napuštaju Srbiju
Ana je, podsetimo, trijumfovala izvedbom numere "Try" koju izvodi Pink, a osvojenih 25.000 evra dodelila je Seni Sedmak iz Novog Sada.

"Tvoje lice zvuči poznato" prikazuje se u više od 20 država, a u pojedinim zemljama je praksa da u žiriju sedi pobednik prethodne sezone. Ako Ana ne bude mogla da se obaveže da bude stalni član, verovatno ćemo je gledati kao specijalnog VIP gosta sudiju. Pevačica ima vremena do početka septembra da kaže svoj konačni odgovor", kaže izvor koji još navodi da će Ana najverovatnije biti gošća u grčkom izdanju popularnog programa, jer se naša produkcija ugleda na licencu iz ove zemlje.

Osim izmena u sudijskom timu, ni glumac Petar Strugar se više neće naći u ulozi voditelja jer produkcija, navodno, nije zadovoljna načinom na koji se snašao, ali i zvezdu "Montevidea" na jesen čeka velika filmska premijera.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Twitter/Ana Kokic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>