Svet

Region

Supruga otkrila: Robin Vilijams bolovao od Parkinsonove bolesti

Supruga Robina Vilijamsa samo tri dana nakon njegovog samoubistva, otkriva da je slavni glumac godinama bolovao od Parkinsonove bolesti, kao i da nije bio spreman da tu informaciju podeli sa medijima.

Supruga otkrila: Robin Vilijams bolovao od Parkinsonove bolesti


 
Policija potvrdila: Robin Vilijams se obesio u svom domu
Suzan Šnajder izdala je danas saoštenje u kome navodi kako se njen pokojni suprug borio sa depresijom, ali i da je godinama bolovao od Parkinsonove bolesti, kao i da u trenutku samoubistva nije imao alkohola u krvi.

"Nadali smo se da će Robin imati snage i da će se na drugi način izboriti sa svojim problemima i da će potražiti pomoć", izjavila je Suzan u ime porodice Vilijams.

Američki glumac i komičar pored depresije borio se i sa veoma teškim oblikom Parkinsonove bolesti, ali to nikada nije želeo da objavi u medijima, kako zbog svoje karijere, tako i zbog svoje porodice koju je na sve načine pokušavao da zaštiti od žute štampe, prenose strani mediji.

Robin Vilijams  pronađen je 11. avgusta mrtav u svom domu u Severnoj Kaliforniji, a policija je juče i zvanično potvrdila da je slavni glumac izvršio samoubistvo.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>