Region

Svet

Evo kako je Suzana Mančić odgovorila gledateljki na provokativno pitanje!

Suzana Mančić doživela je veliku neprijatnost kada je jedna gledateljka pokušala u emisiji da je ponizi, tako što joj je postavila veoma provokativno pitanje povodom porno snimka koji se pojavio.

Evo kako je Suzana Mančić odgovorila gledateljki na provokativno pitanje!


 
Suzana Mančić dobila otkaz na Pinku?
"Pozdrav za vašu gošću i htela sam da je pitam kada će da snimi novi pornić da gledamo... ", rekla je gospođa, koju je režija istog momenta isključila iz programa, prenosi Alo.rs.

Iako joj je bilo veoma neprijatno, Suzana se odlično snašla u ovoj neugodnoj situaciji, pa je na veoma diplomatski način i sa osmehom na licu odgovorila gospođi:

"A volite da gledate?! Pa drago mi je da volite da gledate, ali više neću snimati sigurno", izjavila je voditeljka kroz osmeh, a zatim je dodala:

"Moja majka je govorila "nemoj da ti se vuku repovi", a ja sam sada dobila svoj rep i neću ga se osloboditi. To svi radimo, ali nažalost kada si popularna osoba i kad to izađe iz tvoje sobe, to bude jako neprijatno. Ja sam godinama plakala, ali sada više ne. Desilo se, desilo", rekla je Suzana i odlično se snašla u ovoj neprijatnoj situaciji, prenosi Alo.rs.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>