Region

Svet

Nikola Rađen progovorio o braku sa Anom Kokić: Naša ljubav je položila mnoge ispite!

Nikola Rađen prvi put javno je progovorio o braku sa pevačicom Anom Kokić i otkrio da je njihova ljubav u poslednjih par godina prošla kroz mnoge krize i položila velike ispite.

Nikola Rađen progovorio o braku sa Anom Kokić: Naša ljubav je položila mnoge ispite!


 
Nikolu Rađena posebno proveravali na granici zbog Ane Kokić
Naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, trenutno pakuje kofere i odlazi u Atinu gde nastavlja svoju karijeru. Dok i dalje ponosno nosi zlatnu medalju koju je sa reprezentacijom Srbije osvojio na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, otkriva da je njegov najveći uspeh u životu to, što je uspeo da sačuva svoju porodicu.

Nikola kaže da je njegova i Anina ljubav položila mnoge ispite i dodaje da nikada nisu pomišljali da se razvedu:

"Ljudi su skloni da preuveličavaju probleme. Čim smo krizu prevazišli, jasno je da i nije bila tako ozbiljna. Svaka ljubav polaže ispite. Naša je položila mnoge, sa višom ili nižom ocenom, iz ove perspektive je potpuno nebitno. Važno je da nigde nismo pali. Daleko od toga da je brak lako održati, ali ni meni ni mojoj supruzi nije u prirodi da odustajemo kada naiđemo na problem", kaže Nikola i dodaje:

"Tajna skladnog odnosa je u toleranciji i razumevanju, tvrdoglavost se mora iskoreniti. Ana i ja beskrajno verujemo jedno drugom, trudimo se da nam komunikacija bude što bolja i, što je najvažnije, zajedničkim snagama odgajamo i vaspitavamo decu. Roditeljstvo je najvažnija uloga u našem životu", zaključio je vaterpolista.

Autor: J.B.
Izvor: Hellomagatzin.rs
Foto: Twitter/Nikola Radjen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>