Region

Svet

Katarina Radivojević napušta Holivud, vraća se u Beograd da završi fakultet!

Katarina Radivojević odlučila je da napusti Ameriku i vrati se u Beograd kako bi završila Fakultet dramskih umetnosti. Glumica želi da nakon što diplomira dobije stalni angažman u nekom od beogradskih pozorišta.

Katarina Radivojević napušta Holivud, vraća se u Beograd da završi fakultet!


 
Katarina Radivojević objašnjava zašto neće biti nova Zone: To je kao da Šeron Stoun ponovo igra Niske strasti!
Katarina Radivojević koja se proslavila ulogom u filmu "Zona Zamfirova" odlučila je da ne snima filmove više u Americi, jer želi da u Beogradu završi fakultet kako bi nakon diplomiranja dobila stalni posao u jednom od beogradskih  pozorišta.

"Katarina je odustala od karijere u Holivudu. Dobijanje uloga u projektima strane produkcije ide veoma teško, tako da će se posle godišnjeg odmora vratiti u Beograd da bi snimila nekoliko domaćih filmova "Zona mrtvih 2" i "Plava krv" i posvetila se završetku studija. Verovatno ćemo je opet gledati kao sudiju u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato",  rekao je izvor blizak glumici i dodaje:

"Katarina je položila sve ispite i ostalo joj je samo da odigra diplomsku predstavu. Mnoga pozorišta su zainteresovana da se taj tekst posle premijere igra na njihovoj sceni. Reč je o ženskom komadu i priči u kojoj bi partnerka trebalo da joj bude njena dobra drugarica i koleginica sa klase Marija Vicković. Vrlo rado bi je kao članicu svog ansambla videlo Narodno pozorište i Beogradsko dramsko", zaključuje izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Katarina Radivojević II

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>