Region

Svet

Snežani Dakić pozlilo kada je videla muža sa ljubavnicom!

Snežani Dakić je, navodno, pozlilo kada je videla fotografije svog uskoro bivšeg supruga Vladimira Mikića kako na Mikonosu uživa sa novom devojkom, piše domaća štampa.

Snežani Dakić pozlilo kada je videla muža sa ljubavnicom!Voditeljka trenutno prolazi kroz jedan od težih perioda u životu, a sve je dobro podnosila dok nije videla svog supruga sa ljubavnicom...

"Snežana vrlo teško podnosi sve što se dešava jer pored toga što joj razvod pada teško, pokušava na sve načine da njihovu ćerku Lauru zaštiti od prave istine. Kada je videla fotografije kako se on u prisustvu njihovih kumova Piksija i Snežane ljubi sa drugom i kupuje joj u "Luju Vitonu", pozlilo joj je. Dobila je jaku aritmiju i vrtoglavicu. Jedva je uspela da se smiri jer je ćerka ispred vrata čekala da krenu na plažu. Kada se pribrala, brže-bolje je sakrila novine kako Laura ne bi videla oca sa ljubavnicom", priča Snežanina dobra prijateljica, sa kojom se svakodnevno viđa na letovanju u Budvi.

Prema njenim rečima, Snežana u trenutku odluke oko razvoda nije znala da Vladimir ima ljubavnicu, iako su gradom kružile priče.

"Nije želela da veruje u te priče sve dok joj se bliska prijateljica nije javila kada se nedavno odmarala u Sen Tropeu. To je bio toliki šok za nju i saznanje da je prevarena od strane čoveka sa kojim je verovala da će da ostari. Onesvestila se i pre nego što je stigla da spusti slušalicu, nakon čega je prebačena u bolnicu, gde je dan provela na infuziji. Lekari su joj tada savetovali da mora da izbegne stres, jer može ozbiljno da ugrozi svoj život zbog problema koje inače ima sa nagnječenim krvnim sudovima. Preporučili su joj čak i da razgovara sa psihijatrom kako bi što pre prebrodila težak period", otkriva njena drugarica, koja je ozbiljno zabrinuta za voditeljkino zdravlje.

Podsećanja radi, Vladimir i Snežana su okončali brak posle devet godina, a u saopštenju za medije je bilo navedeno da uzrok razvoda nije prevara ni sa jedne strane, što se ispostavilo kao laž.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>