Region

Svet

Goga Sekulić želi da usvoji devojčicu: Mnogo volim klince i želim punu kuću dece!

Goga Sekulić planira da usvoji devojčicu, saznaje Kurir iz izvora bliskog poznatoj pevačici. Nakon smrti supruga Igora Ramovića pevačica je postala mnogo emotivnija osoba. Goga se poverila svojim prijateljima da bi volela da nađe pravog muškarca i da mu rodi dete, ali i da se raspitivala o usvajanju jedne devojčice koja je ostala bez roditeljskog staranja.

Goga Sekulić želi da usvoji devojčicu: Mnogo volim klince i želim punu kuću dece!


 
Goga Sekulić zavela zgodnog konobara pa dobila i masažu (Foto)
"Goga Sekulić već neko vreme razmišlja o bebi. Iako želi da pronađe pravog muškarca, s kojim će imati potomstvo, ona je nedavno upoznala jednu devojčicu koja je ostala bez roditelja i koju jako želi da usvoji. U Beogradu se kod advokata već raspitivala da li ona uopšte može da postane staratelj i kakve su procedure", navodi sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, pevačica se zbog posla trenutno nalazi na Crnogorskom primorju, a na terasi jednog restorana na Svetom Stefanu igrala s devojčicom, koju je sve vreme grlila i ljubila. Mala joj je sedela u krilu i sve vreme skidala šešir sa glave, što ju je posebno raznežilo. "Mnogo volim klince i jako želim da ih sutra bude puna kuća", rekla je kratko pevačica, ali samo usvajanje nije želela da komentariše.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>