Region

Svet

Suprug Dijane Janković pretio novinaru Pinka jer je Dijanu nazvao starletom! (Foto)

Dijana Janković postala je deo domaće estrade, a takav posao sa sobom nosi i veliko interesovanje javnosti za privatan život. Ipak, čini se da je Dijana u vrlo kratkom periodu izazvala poprilično burne reakcije, a njen suprug nije ostao imun na Ognjena Nestorovića.

Suprug Dijane Janković pretio novinaru Pinka jer je Dijanu nazvao starletom! (Foto)


 
Dijana Janković tuži sve koji sabotiraju njen lik i delo!
Naime, mladi novinar "Pinka" Ognjen Nestorović koji je i urednik emisije "Premijera" Dijanu Janković nazvao je starletom u svojoj emisiji, a to se njenom suprugu nije dopalo pa je poslao preteću SMS poruku.

"Moju suprugu si nazvao starletom i ko zna šta, misleći na prostitutku i ko zna šta. Ja ću ti lično j*bati krvavu majku, zapamti dobro. Nema mesta na svetu gde ćeš se sakriti od mene. Zapamti to", pisalo je u poruci. Urednik emisije "Premijera" slučaj je prijavio policiji, a Dijana je dala svoje objašnjenje.

"Mi podržavamo novinarsku slobodu i sa svim novinarima imamo divan odnos, međutim, ovo nije slobodno novinarstvo, ovo je kriminal, čim nekoga bez ikakvog razloga nazivate starletom i aludirate na prostitutku. Pozivam sve novinare da se distanciraju od novinara koji se ponašaju kao kriminalci ili rade za kriminalce. To je već treći put da me omalovažava, pretpostavljam da je plaćen za to. Niko njemu nije pretio, već samo mislimo da se treba boriti protiv takvih plaćenika. U ovom slučaju, ja sam nedužna, organizovana banda radi protiv mene", rekla je Dijana.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Dijana Rokvic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>