Region

Svet

Bojana Rajić: Vladimir i ja se odlično slažemo zbog Lava (Foto)

Bojana Rajić otputovala je sa sinom Lavom na odmor, a za ovu priliku izabrali su luksuznu destinaciju i letovalište Kemer u Turskoj. Zajedno sa njom, na put je pošla i njena rođena sestra Maja sa ćerkom Miom i dadiljom.

Bojana Rajić: Vladimir i ja se odlično slažemo zbog Lava (Foto)


 
Bojana Rajić pokazala zanosnu figuru u bikiniju (Foto)
U kratkom razgovoru za "Kurir" bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića objasnila je zbog čega se odlučila da posle odmora na Crnogorskom primorju nastavi letovanje u Turskoj.

"Nakon što nam je zbog lošeg vremena na neki način propalo letovanje na Crnogorskom primorju, odlučila sam da sa sestrom, njenom ćerkicom Miom i mojim Lavom otputujem u toplije krajeve. Sa sinom svakog leta odlazim na neku drugu destinaciju, pa smo se ovog puta odlučili za Kemer. Ovo nije prvi put da nas dvoje putujemo sami. Bili smo u Grčkoj i Dubaiju. Mi imamo naš ustaljeni tempo. Važno mi je bilo da imamo dobar hotel, koji prevashodno ima sve sadržaje koji su podređeni deci i da se plaža nalazi blizu", kaže Rajićeva.Na pitanje da li je Vladimir pravio problem zbog toga što na odmor ponovo odlazi sa sinom, Bojana je bila više nego jasna: "Znate da o tome nerado govorim u javnosti. Nas dvoje imamo dogovor i nemamo problem oko toga. Kad se budemo vratili, Lav odlazi kod tate u Izrael na odmor, a ja ću tad gledati da vreme provedem s društvom na nekoj egzotičnoj destinaciji, ili ću otići sama. S obzirom na to da mi do Nove godine nema odmora, odlučila sam da na pravi način napunim baterije", poručuje Rajićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Dragana Udovičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>