Svet

Region

Gvinet Paltrou i Bred Falčuk su novi holivudski par? (Foto)

Holivudska glumica Gvinet Paltrou (41) je posle razvoda od supruga Krisa Martina koji se dogodio u martu, čini se spremna da nastavi dalje sa svojim životom.

Gvinet Paltrou i Bred Falčuk su novi holivudski par? (Foto)Američki mediji sve češće pišu kako su Gvinet i producent popularne serije "Gli" Bred Falčuk (43), sve prisniji pa se šuška i da su nedavno uplovili u ljubavnu romansu.

Naime, navodno su viđeni na romantičnom vikendu u Juti prošlog meseca, gde su odseli u luksuznom hotelu u kojem noć košta čak i do 8000 dolara, a osim u restoranu hotela, viđeni su i kako uživaju pokraj bazena, što su potvrdili i očevici: "Video sam Gvinet i Breda u restoranu hotela. Bila je u potpuno opuštenom izdanju, nenašminkana. Ćaskali su i smejali su se".Gvinet Paltrou ima sa bivšim suprugom Krisom Martinom dvoje dece, Epl i Mozesa, dok i njen novi partner ima sina i ćerku iz prvog braka. Glumica je inače i gostovala u seriji "Gli", čak pet puta, pa se pretpostavlja da su se novopečeni partneri zbližili tokom snimanja.

Autor: B.B.
Foto: Guliver / Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>