Svet

Region

Kim Kardašijan planira da usvoji siroče sa Tajlanda?

Popularna svetska starleta Kim Kardašijan podsetila je gledaoce rijaliti programa "Keeping up with Kardashians" da izlaze tri epizode posvećene njenom letovanju, kao i njena poseta jednom od sirotišta na Tajlandu, gde se Kim potpuno zaljubila u 12-godišnju devojčicu Pink.

Kim Kardašijan planira da usvoji siroče sa Tajlanda?



Kim Kardašijan vrlo lako i bez previše razmišljanja preuzima manire raznih svetskih zvezda, ne samo da je imala običaj da imitira razne glumice, ovog puta odlučila se za ulogu Anđeline Džoli, pa je posetila sirotište i počela da razmišlja o usvajanju.

 
Kim Kardašijan ponosna na svoje obline objavila fotografije sa plaže (Foto)
Novopečena mama lako se navikla na roditeljstvo, budući da iza nje stoji desetak ljudi koji brinu o svemu što je neophodno da bi mala Nort Vest bila srećna, a sada Kim Kardašijan razmišlja da usvoji malu Pink sa Tajlanda. Starleta je pozvala svog supruga i rekla mu da želi da Pink povede sa sobom u Ameriku. Mlađa Kardašijanka Kendal zapitala se kako je to živeti u sirotištu, a Kim je tada kratko rekla da je oduševljena time kako su deca iz sirotišta srećna i zadovoljna, a imaju tako malo.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>