Region

Svet

Region

Budva na pjenu od mora u septembru stiže na Kosovo!

Glumac Milutin Mima Karadžić uspeo je da prava na prikazivanje serije "Budva na pjenu od mora" proda predstavnicima sa Kosova i ova serija stići će tamo u septembru ove godine, a Mima je nedavno potpisao i ugovor u Budvi.

Budva na pjenu od mora u septembru stiže na Kosovo!


 
Budva na pjenu od mora: Arapi oduševljeni serijom, stigla do Egipta, Tunisa i Maroka! (Foto)
Kako Kurir saznaje, on je nedavno u Budvi potpisao ugovor s predsednikom Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodanom M. Vujičićem, koji je bio glavni inicijator da se 24 epizode ove sapunice od septembra emituju u južnoj srpskoj pokrajini.

Inače, to će biti prva serija koja će se na našem jeziku prikazivati za Srbe na Kosovu. Na Prvom programu Radio-televizije Kosovo serija će biti titlovana na albanski jezik, dok će na drugom programu biti bez prevoda.

"Nakon što je Mima početkom godine posetio Prištinu, gde se s direktorom tamošnje nacionalne televizije dogovorio o detaljima emitovanja, nedavno je u Budvi i zvanično potpisan ugovor o saradnji. Ovom saradnjom Mima i Udruženje Crnogoraca Kosova žele da na najbolji način promovišu Crnu Goru na Kosovu i jačaju dobrosusedske odnose između matice i domovine", kaže Vujičić za Kurir.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>