Region

Svet

Goca Stojićević posle duže pauze: Nikada nisam ni napuštala estradu (Video)

Pevačica Gordana Goca Stojićević sve je češće u medijima i veoma je ponosna na duet "Ništa više nije isto", koji je snimila sa svojom talentovanom naslednicom Lanom.

Goca Stojićević posle duže pauze: Nikada nisam ni napuštala estradu (Video)



Na pitanje da li duet sa ćerkom najavljuje njen veliki povratak na muzičku scenu i nove pesme posle dugogodišnje diskografske pauze, pevačica kaže da nikad nije ni napuštala estradu.

"Ne nameravam da snimim ništa novo, jer imam dovoljno pesama", rekla je za "Novosti" Goca i dodala: "Prošle godine je PGP RTS objavio trostruki disk "Zapisano u vremenu" sa 60 mojih numera. Mislim da za života neću uspeti da promovišem sve pesme koje sam snimila u karijeri, a nisu dobile pravu priliku da ih ljudi čuju. Nikad nisam prestala da pevam, aktivna sam i danas i najčešće učestvujem na manifestacijama čiji je cilj očuvanje muzičke tradicije".

Legendarna pevačica iskreno kaže i da je izuzetno ponosna na duet sa ćerkom Lanom Janković, u kojoj vidi doslednu naslednicu.

"Lana trenutno snima spot za novu pesmu i vrlo je uporna u nameri da izgradi estradnu karijeru. Voli da peva, izuzetno je talentovana i bliski su joj svi muzički žanrovi. Nemam ništa protiv toga, ali bih volela da prvo završi studije psihologije."



Autor: B.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>