Region

Svet

Dado Polumenta prelomio? Vraća se bivšoj ženi?!

O ljubavnom statusu Dade Polumenta konstantno se šuška, a ruku na srce, i na sreću ženske publike, ni popularni pevač se ne trudi da konačno stane na zelenu granu i skrasi se.

Dado Polumenta prelomio? Vraća se bivšoj ženi?!



Nakon naprasnog venčanja sa učiteljicom veronauka u Novom Pazaru Selmom Mekić, a onda ubrzo i još šokantnijeg razvoda, Dado Polumenta ne prestaje da zbunjuje javnost svojim "novim" devojkama.

Izvesno su ga vreme mediji spajali i sa bivšom suprugom Stefana Karića, Anom Đorđević, a šuškalo se i da će se zauvek zakleti na večnu ljubav. Međutim, ni od toga nema ništa, a prema najnovijim informacijama koje kruže bosanskim medijima, Dado će se vratiti svojoj prvoj supruzi Anamariji Kikoš, sa kojom ima sina Dorijana. Bivši supružnici su u poslednje vreme sve češće viđeni zajedno, a u prilog pomirenju idu i Dadini roditelji koji su oduvek navijali za njihovu ljubav.

Ipak, ni to nije sve. Anamarija je, navodno, odmah nakon što se njen bivši razveo raskinula dugogodišnju vezu. Izgleda da i u pevačevom slučaju prva ljubav zaborava nema.

Autor: B.B.
Izvor: Eksspres.ba
Foto: Facebook/Dado Polumenta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>