Region

Svet

Lepa Brena pod jakom zaštitom, čuva je policija i privatno obezbeđenje

Lepa Brena poslednjih je nekoliko dana pod strogim nadzorom hrvatske policije, još otkako je bila u klinici u Lovranu, pa i sada kada je na kućnom lečenju u rizortu u Novom Vinodolskom, gde ima privatno obezbeđenje.

Lepa Brena pod jakom zaštitom, čuva je policija i privatno obezbeđenjeKad se pročulo da je folk zvezda 25. jula hospitalizovana, nakon ozbiljnog pada prilikom kojeg je zadobila i povrede zbog kojih joj je prepisano strogo mirovanje, lokalne vlasti su joj obezbedile i nadzor službenih lica da je niko neželjen ne bi uznemiravao.

"Brena se u bolnici lepo družila i razgovarala sa ostalim pacijentima, ali pošto se zbog njenog zdravstvenog stanja podigla velika prašina kako u medijima, tako i među običnim svetom, bilo je logično da pevačica dobije zvanično obezbeđenje. Čisto da ne može tek tako neko ušetati u bolničke prostorije i raspitivati se za njeno zdravlje. A bilo je gužve ispred bolnice. Dolazili su i novinari i fanovi, pa je mera bezbednosti morala da se podigne na viši nivo. Breni je posle pretrpljenih povreda za oporavak najvažnije da ima svoj mir", otkriva izvor blizak pevačici i dodaje: "Ona je sve vreme dobro raspoložena jer ima podršku svojih najbližih, koji joj pomažu da i psihički i fizički prebrodi ovu krizu. Fanovi je takođe bodre na društvenim mrežama, a i mediji su pažljivo prenosili informacije".

Nakon što je puštena na kućno lečenje, Brena se vratila u hotel u Novom Vinodolskom, gde će ostati do 8. avgusta, kada joj je zakazana prva kontrola. U hotelskom kompleksu nema potrebe za policijskim nadzorom, već je okružena privatnim obezbeđenjem.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>