Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi ubola advokata roštiljskom viljuškom!

Nakon napada na bivšeg supruga, Ivana Stamenković napravila je još jedan skandal, tačnije, besna zbog odluke suda da njena ćerka Petra pripadne Nikoli Pavloviću, na jednoj privatnoj zabavi, pevačica je roštiljskom viljuškom ubola advokata Dragana Krajinovića u rame.

Ivana Stamenković Sindi ubola advokata roštiljskom viljuškom!


 
Ivana Stamenković Sindi tukla bivšeg muža?!
Naime, kako "Alo" ekskluzivno saznaje, Ivana i branilac njenog bivšeg supruga sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, gde je pevačica prvo počela da viče na Dragana, a zatim ga je i fizički napala. "Ivana je došla na privatnu zabavu, gde je bio i Dragan Krajinović, koji zastupa njenog bivšeg muža Nikolu Pavlovića. Besna jer je izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom, Sindi je prvo počela da se svađa sa advokatom i da viče na njega: "Ko si ti da mi oduzimaš dete?", "Da li ti znaš šta znači odvojiti dete od majke?", glasno je vikala, dok je Krajinović pokušao da joj objasni da neće ulaziti sa njom u raspravu.

Verovatno izrevoltirana dodatno što on ne reaguje, na očigled prisutnih, Ivana je uzela roštiljsku viljušku koja joj je bila pri ruci u tom momentu i ubola Dragana u rame. Prisutni su odmah reagovali i sklonili je od advokata. Sva sreća, nije ga mnogo povredila, a on je rekao da će odmah podneti krivičnu prijavu protiv nje", ispričao je dobro obavešteni izvor.

U advokatskoj kancelariji Krajinović, sekretarica je rekla da Dragan neće da daje izjave, jer se do sada nikada nije oglašavao preko medija i ne želi da prekrši to pravilo, kao i Nikola Pavlović, koji ovaj slučaj neće da komentariše.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>