Region

Svet

Održan trogodišnji pomen Ljubiši Stojanoviću Luisu (Foto)

Porodica Ljubiše Stojanovića Luisa juče je uprkos lošem vremenu, na groblju Zbeg u Borči obeležila tri godine od pevačeve pogibije. Sećanje na legendarnog umetnika ne bledi, pa ga se porodica i najbliži i dalje sećaju sa osmehom.

Održan trogodišnji pomen Ljubiši Stojanoviću Luisu (Foto)


 
Sećanje na Ljubišu Stojanovića Luisa: Tri godine od tragične smrti velikog umetnika (Video)
Najmlađi sin Luisa i supruge Silvane, Sergej, najviše podseća na tatu, jer je od njega nasledio stav i karakter, kao i ljubav prema muzici, priča neutešna supruga koja se i dalje ne miri sa činjenicom da ju je suprug zauvek napustio.

"Sergej nas najviše podseća na Ljubišu. Ima njegov stav i karakter, ide i u muzičku školu, doduše, svi pohađaju muzičku školu, talentovani su. Andrej i Ela su takođe dosta toga povukli na svog tatu, ali Sergej najviše", rekla je Silvana za "Alo".

 
Supruga Ljubiše Stojanovića Luisa - Ponavljajte i pamtite njegove reči (Video)
"Vreme leči sve, ali samo u Merlinovoj pesmi. Mene boli kao i prvog dana, ali čovek prosto nauči sa tim da živi. Imam decu, o kojoj brinem. Život ide dalje. Da nije lako, nije. Volela bih da organizujem koncert u Luisovu čast, to mu je bila neostvarena želja, da održi koncert na kojem će biti prisutna sva njegova deca. Potrudiću se da mu tu želju ispunim, da se organizuje ta manifestacija u njegovu čast, gde će biti deca, a biće i on sa nama, to znam, jer je uvek sa nama. Za pet godina, pet godina, ali ću njegovu želju ostvariti. Volela bih da to bude Centar Sava", iskrena je Luisova supruga.


Foto: Boško Karanović

Pomenu ove godine nisu prisustvovala sva Luisova deca jer je najstariji sin Miodrag, koji živi u Minhenu, bio sprečen da dođe, dok je sin Marko iz drugog braka otputovao u inostranstvo. Pored porodice i rođaka, iz Libana je doputovao violinista Habib Lebaneze, koji je pevača upoznao pre četiri godine i njegova ga je tragična smrt veoma potresla.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Boško Karanović
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>