Region

Svet

Supruga Ljubiše Stojanovića Luisa - Ponavljajte i pamtite njegove reči (Video)

Danas se navršavaju tačno tri godine od smrti legendaranog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada. Njegova porodica, rodbina i prijatelji i dalje se ne mire sa tim da ih je zauvek napustio.

Supruga Ljubiše Stojanovića Luisa - Ponavljajte i pamtite njegove reči (Video)


 
Sećanje na Ljubišu Stojanovića Luisa: Tri godine od tragične smrti velikog umetnika (Video)
Supruga Silvana sa kojom Luis ima troje dece, svakodnevno živi s bolom da njenog voljenog supruga više nema, ali moli sve njegove prijatelje, kolege i poštovaoce njegove muzike, da ga nikad ne zaborave i da pamte njegove reči pesama.

"Ja sam zamolila sve koji su mi zvali da ove godine naprave mali osvrt na Ljubišu, na njegov lik i na sve ono što je radio. Mnogo bi mi više značilo da se neke njegove reči ponovo pojave u novinama i da ih pročitamo nego da ja nešto kažem. Ove godine smo odlučili da tako bude, a sledeće ćemo već videli. Ima dosta njegovih rečenica koje su svima ostale u sećanju, pa vas molim da napravite jedan osvrt na to", izjavila je Silvana, prenosi Kurir-info.rs.



Ljubiša Stojanović je za sobom ostavio šestoro dece. Iz brakova sa Nevenkom i Dubravkom ćerku Maju i sinove Miću i Marka, a iz braka sa Silvanom sinove Andreju i Sergeja, i ćerku Maju Novaković koja je, kao i brat Marko, krenula očevim stopama.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>