Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi tukla bivšeg muža?!

Ivana Stamenković Sindi navodno je pre izvesnog vremena fizički nasrnula na svog bivšeg supruga Nikolu Pavlovća dok je držao njihovu ćerkicu Petru u rukama, a ceo događaj zabeležila je sigurnosna kamera koja se nalazi ispred zgarde.

Ivana Stamenković Sindi tukla bivšeg muža?!


 
Ivana Stamneković Sindi očajna, mora ćerku da vrati ocu!
Borba za starateljstvo nad Petrom između Sindi i Nikole se nastavlja, a bivša Modelsica je pre svojevremeno želela i da se obračuna sa bivšim suprugom ispred njegove zgrade.
 
Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić nerazdvojni - dočekali jutro na Fristajleru! (Foto)
"Nikola je u tom trenutku držao Petru u rukama, a Ivana je kod sebe imala fascikl. Sve se dešavalo ispred Pavlovićeve zgrade. Prvo su se svađali i raspravljali, Ivana je glasno vikala, a onda je u jednom momentu počela da udara bivšeg supruga, koji je u naručju sve vreme držao njihovu ćerku. U jednom momentu Ivana je fasciklom pokušala da ga ubode u vrat, a on je jednom rukom pokušavao da se odbrani", kaže izvor za Kurir-info.rs i nastavlja:
 
Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić ponovo zajedno? (Foto)
"Nastavili su da se svađaju, a zatim je počela da ga gazi po nogama. U tom momentu između njih je stala Ivanina sestra, bivša poslanica Nevena Adžemović, i počela je da ih razdvaja, sklonila je Stamenkovićevu u stranu kako ne bi došlo do teških povreda. Petra je bila veoma uznemirena. Sve to su zabeležile sigurnosne kamere koje su postavili stanari zgrade u kojoj živi Pavlović", završava izvor priču za Kurir-info.rs

Nakon izjave izvora da je fizički napala bivšeg muža, putem društvene mreže Fejsbuk oglasila se i Ivana Stamenković, koja je objasnila šta se zaista dogodilo tog da dana ispred Nikoline zgrade.

"Jadan moj bivši muž od metar i 93cm i 100 kg zamalo ga nisam, "prebila" ja sa 50kg...a ja koja imam uredno sve dokaze za nasilje u porodici 3 godine nikome ništa....jadni njegovi roditelji iz ugledne porodice iz koje majka trpi i ćuti zbog para njegovog tate a istog ne može da gleda očima to da joj muž 3 godine živi sa drugom ženom a bivša snajka im sponzoruša jer je ostavila njihovog sina i nije htela da trpi prevare, uvrede i batine i ne ugleda se na njegovu "uzornu" mamu..,. a da i nisam kupila diplomu Mega trend univerziteta kako bi se pretstavljala kao "diplomirani" ekonomista.....ccccc....", napisala je Ivana i nastavila:

"Kakva je to zemlja u kojoj ne mogu da se zasštitim od ,"uglednih" bolesnika i psihopata na položajima...,zemlja u kojoj su poremećene osnovne moralne vrednosti.....daje se 200 000 e za izgradnju crkve da bi im bog oprostio grehe a za unuče 0 din jer hoće da unište majku deteta....majci ne trebaju vaše jadne pare....ja sam majka deteta i nećete me uništiti....biću i dalje lepa,dobra i pravična a to će pobediti ružnoću,zlo i pakost vašu....kiss", zaključila je Sindi.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>