Region

Svet

Milan Popović: Severina i ja imamo zajedničko starateljstvo nad sinom!

Biznismen Milan Popović, poznatiji kao "kralj bakra" oglasio se nakon priče da će se on i Severina Vučković ponovo naći na sudu jer je ponovo pokrenuta priča oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom.

Milan Popović: Severina i ja imamo zajedničko starateljstvo nad sinom!


 
Borba za starateljstvo se nastavlja: Severina i Milan ponovo na sudu!
Milan Popović tvrdi da je sudski proces i bitka za starateljstvo nad Aleksandrom i zvanično završena te da on i njegova bivša partnerka, pop zvezda Severina, imaju jednaka prava nad sinom.

 
Milan Popović uprkos svemu čestitao Severini 42. rođendan!
"U Hrvatskoj je starateljstvo zajedničko, od momenta kada su roditelji dobili dete. Medijsko insistiranje da je Severini dodeljeno starateljstvo je jeftin pokušaj manipulacije i stvaranje lažne slike o pobedi na sudu. Kako se mediji i dalje, na moju žalost, bave ovim slučajem, želim da naglasim da i ja, kao otac, i Severina, kao majka našeg deteta, imamo zajedničko starateljstvo, što podrazumeva zajedničko vršenje roditeljske i dužnosti i prava, i da nijedno od nas nema mogućnost samostalnog odlučivanja oko deteta već isključivo zajedničkog.

Ne tražim ništa više no da moj sin provodi sa mnom isto onoliko vremena koliko sa majkom i da dete uvek bude sa jednim od roditelja ako je drugi roditelj sprečen. Tekst koji implicira da je sud doneo odluku na osnovu novinskih natpisa, vređa pre svega sud i Centar za socijalnu skrb, a zatim i moje lično dostojanstvo.

Lično verujem i u pravosuđe i u Centar za socijalnu skrb. Svestan da se nalazim u situaciji da sam zajedno sa svojim sinom postao meta paparaca i medijskih naslova, a ponekad i kalkulacija i manipulacija, kao što je u ovom slučaju o tome reč, znam samo da želim da budem ravnopravan roditelj svom sinu, da učestvujem u njegovom vaspitanju i odrastanju kao i njegova majka, jer to je pre svega pravo mog sina da ima oca u svom životu, a zatim i moje pravo da budem roditelj. Za mene je biti roditelj nešto sasvim drugo od predstavljanja sebe u toj ulozi u medijima.

Roditeljska i dužnost i pravo je nešto što ne pripada naslovnim stranama i što se ne gradi na duplericama novina. Takođe, ovim putem želim da demantujem da je bilo ko do mojih saradnika ponudio Severini poslovni angažman, što samo potvrđuje nameru ovog teksta. Ovo je samo još jedan pokušaj Severininih saradnika, koji na ovaj način manipulišu javnošću putem medija, iznoseći neistinite činjenice, sa ciljem diskreditacije suda, Centra za socijalnu skrb i mene lično", izjavio je Milan Popović.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>