Region

Svet

Uhapšeni roditelji Tonija Cetinskog: Ovo su najteži trenuci za nas, ostaje mi da se molim

Roditelji hrvatskog muzičara Tonija Cetinskog, bračni par Vinka i Mirko Cetinski, opet su u centru afere koja ih prati od 2011., kada su protiv njih podignute tužbe zbog krivotvorenja novca. Sada su uhapšeni, a njihov sin Toni se ogorčeno obratio javnosti.

Uhapšeni roditelji Tonija Cetinskog: Ovo su najteži trenuci za nas, ostaje mi da se molim


 
Toni Cetinski: Svaki susret sa publikom u Srbiji je neverovatan!
Naime, roditelji Tonija Cetinskog osumnjičeni su da su oštetili preduzetnika Danka Končara za poveću sumu novca (preko 2 miliona evra), zbog čega su i uhapšeni, nakon čega se pop pevač oglasio na društvenoj mreži preduhitrivši medije sledećim saopštenjem:

"Nakon vise od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnicki ponovo sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspešno dokazali poreklo svoje imovine koja je stečena i argumentovana kroz godine uspešnog rada. Sa tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada veštačenje na ovaj način misli poništiti. Nažalost, živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unapred se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza. To sve samo govori koliki je uticaj Končara i njegovog odvetničkog tima u ovoj istrazi i to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele menjati činjenice svojim novcem i uticajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji od čega se nikada neće oporaviti. Ne mrzim ni Končara, Nobila, a ni Cariča kao što ih se nimalo ne bojim, kao ni ostale gu*oljubce. Čistog obraza mogu reći: Svakome po zasluzi. Ostaje mi da se molim i verujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan, ali verujem".

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: Instagram/tony cetinski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>