Region

Svet

Lepa Brena nakon operacije prvo pitala za Bobu i decu!

Nakon nezgode i pada koji se dogodio u Novom Vinodolskom, Lepa Brena juče je operisana u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije, zbog povreda desnog zgloba na ruci.Zahvat je prošao bez ikakvih komplikacija, a balkanska diva se već oseća bolje.

Lepa Brena nakon operacije prvo pitala za Bobu i decu!


 
Lepa Brena će se oporavljati čak šest meseci?
Brena se u petak ujutru, posle doručka na terasi hotela u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, okliznula i nezgodno pala i tom prilikom polomila desnu ruku i povredila lakat leve ruke.

"Brena će morati da nosi gips najmanje još šest nedelja, a oporavak će trajati najmanje pola godine. Pod nadzorom lekara biće još 24 sata. Prima infuziju i koktel lekova protiv bolova. Kada se probudila iz anestezije, prvo je pitala za Bobu i decu. Ukoliko ne bude komplikacija, biće puštena na kućno lečenje" rekao je izvor za Kurir-info.rs i dodao:

"Pevačica je smeštena u običnoj sobi i nema posebnih zahteva. I dalje trpi jake bolove, tako da je često uplakana. Najteže joj pada što ne može sama da se hrani i odlazi u toalet. Telefon joj neprestano zvoni, a ona ne može da ga koristi. Lekari se ipak nadaju da će njen oporavak ići brže jer se nalazi u dobroj formi".

Porodica Živojinović koja se trenutno nalazi u Hrvatskoj izdala je saopštenje povodom trenutne situacije u kome se prvenstveno zahvalila medijima:

" Zahvaljujemo na velikoj pažnji koju su nam ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brizi za zdravstveno stanje folk zvezde. Porodica Živojinović koristi priliku i da zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja u vezi s njenim zdravstvenim stanjem", piše u saopštenju.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>