Svet

Region

Razvode se Kim Kardašijan i Kanje Vest?!

33-godišnja rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest se, prema najnovijim informacijama, razvode se posle samo dva meseca braka, a sve zbog nepremostivih razlika u karakterima.

Razvode se Kim Kardašijan i Kanje Vest?!


 
Kim Kardašijan se stidi svoje prošlosti, evo i zbog čega (Video)
Kako inostrani mediji pišu, Kanje je počeo da kontroliše svoju suprugu u svakom tenutku i do najmanjih sitnica, govoreći joj šta da obuče, gde da se kreće i šta i koliko da priča... Šuška se i da Kim svakog jutra mora da isproba odevnu kombinaciju pred suprugom pa tek onda, uz njegovo odobrenje, izađe iz kuće.

 
Brak Kim Kardašijan i Kanjea Vesta u ozbiljnoj krizi? (Foto)
Prema pisanju francuskih medija, njihov brak je već sada samo formalan i dok se Kanje odlučio na preseljenje u Pariz, Kim ne želi novo javno poniženje pa čini sve kako bi sačuvala brak.

"Kim je opsednuta svojim imidžom i ne želi poniženje novim razvodom, pa joj ne preostaje ništa drugo nego da prihvati Kanjeovo zanemarivanje uz nadu da tako može spasiti brak. Ipak, realnost je kristalno jasna. Rekla je sebi kako će ovo biti romansa iz bajke, ali se sve svelo na još jedan brak iz noćne more", otkrio je prijatelj blizak paru.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Kim Kardashian West

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>