Region

Svet

Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju bebu! Venčanje za mesec dana!

Dugogodišnji par Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će postati roditelji. Manekenka je u drugom mesecu trudnoće i za mesec dana ona i Nikola će stati na ludi kamen, a srećnu vest o prinovi saznali su pre petnaest dana.

Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju bebu! Venčanje za mesec dana!


 
Nikola Rokvić i Bojana Barović užasnuti zbog povratka u civilizaciju (Foto)
"Srećnu vest saznali smo pre dve nedelje i podelili je sa najbližima, s obzirom da je u pitanju rana trudnoća. Oboje su presreći što će za sedam meseci postati roditelji i odmah su počeli sa pripremama za venčanje. Kako su zajedno odlučili, venčanje će biti intimno, u krugu porodice i najužeg kruga prijatelja krajem avgusta", rekao je izvor.

"Ni Bojani ni Nikoli nije važan pol deteta već da samo bude u redu. Bojana se odmara po čitav dan, a Nikola se bukvalno ne odvaja on nje.. Čak se ni sa venčanjem ne opterećuju jer im je sad najvažnija beba", rekao je izvor.

Bojana i Nikola u vezi su od učešća u rijalitiju "Survivor", a njihova ljubav iako je na daljinu traje četiri godine. Vest da će uskoro i stvarno postati deda, neizmerno je obradovala i legendu narodne muzike Marinka Rokvića koji priželjkuje to već duže vreme, jer ne priznaje dvogodišnjeg unuka svog vanbračnog sina Darija.



Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/Bojana Barovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>