Region

Svet

Sofija Milošević otkrila zašto je prvi put ostavila Viktora Troickog!

Manekenka Sofija Milošević koja je široj javnosti postala poznata kao devojka Viktora Troickog, otkrila je razloge zbog kojih je prvi put ostavila našeg tenisera, kada su se zabavljali pre pet godina.

Sofija Milošević otkrila zašto je prvi put ostavila Viktora Troickog!


 
Viktor Toricki i Sofija Milošević - zaljubljeniji nego ikad (Foto)
Viktor i Sofija u centar medijske pažnje dospeli su onog trenutka, kada su u martu ove godine zajedno posetili Biljanu i Janka Tipsarevića da bi videli njihovu kćerku Emili, a kasnije su se pojavljivali zajedno i na drugim gradskim događajima ne želeći da kriju svoju ljubav.

"Pitali su me mislim li da će naša veza opstati i komentare da staru ljubav ne bi trebalo podgrevati. Verujem da možemo da uspemo, jer sam sada zrelija. U međuvremenu sam se izgradila kao ličnost, a kad u inostranstvu živite sami, ozbiljno radite posao i plaćate svoje račune, sazrite brže nego da ste ostali kod kuće. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka", izjavila je Sofija i dodala:

"Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila jako mlada. Kad imate šesnaest godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu", bila je iskrena lepotica.

Autor: J.B.
Izvor: Svet.rs
Foto: Ilustracija/Printscreen YouTube, Facebook/Sofija Milosevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>