Svet

Region

Majli Sajrus umrla od predoziranja? Još jedna lažna uzbuna...

Majli Sajrus u poslednje vreme je širom sveta na društvenim mrežama nekoliko puta "umrla" odnsono, njeni fanovi su u panici preživeli pravu dramu nekoliko puta, kada je objavljeno da je pronađena mrtva u svom stanu, a onda još jednom kada je ponovo objavljeno da je njen život završen, ovog puta predoziranjem.

Majli Sajrus umrla od predoziranja? Još jedna lažna uzbuna...


 
Majli Sajrus ponovo na udaru fanova zbog svog bahatog ponašanja!
Naime, prošle nedelje se proširila vest da je Majli Sajrus pronađena mrtva u svom stanu u Los Anđelesu, ali je onda vest demantovana i njeni fanovi mogli su da odahnu. Sreća nije dugo trajala, a neko se odlično zabavlja time što objavljuje kako je popularna pevačica mrtva.

Usledila je nova panika na društvenim mrežama i objava da je Majli Sajrus umrla od prekomerne doze narkotika. Fanovi širom sveta panično su se pitali da li je tačno da se njihova miljenica predozirala, a paniku je podgrejala i činjenica da se Majli nigde nije pojavila, pa čak ni na društvenim mrežama, cela tri dana. Ipak, njen PR je ponovo demantovao ove vesti i izjavio da će od sada tražiti da ljudi koji izmišljaju takve laži budu kažnjeni.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Mylie Cyrus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>