Region

Svet

Novak i Jelena Đoković stigli u Beograd posle medenog meseca u Grčkoj

Posle venčanja iz snova na Svetom Stefanu, Novak i Jelena Đoković stigli su nazad u srpsku prestonicu, gde su se vratili sa medenog meseca koji su proveli u Grčkoj. Novak i njegova lepša polovina doputovali su na aerodrom "Nikola Tesla" odakle su se automobilom zaputili u svoj stan.

Novak i Jelena Đoković stigli u Beograd posle medenog meseca u Grčkoj


 
Lena Kovačević o svadbi Novaka Đokovića: Bila je velika čast biti deo jednog divnog događaja
Novopečeni bračni par će narednih nekoliko dana boraviti u našoj prestonici, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Biće prilike za odmor od uzbuđenja i svega što im se dešavalo prethodnih dana, kao i za sumiranje utisaka sa svadbe. Pored druženja sa familijom u Srbiji, Novak će dosta vremena posvetiti i treninzima, jer ga uskoro očekuje masters turnir u Torontu, koji počinje četvrtog avgusta, dok će se Jelena okrenuti aktivnostima u Fondaciji "Novak Đoković", kojom uspešno rukovodi.

Najbolji teniser sveta koristi svaku priliku da dođe u Beograd, svoj rodni grad, kako bi "punio baterije" i spremao se za ono što ga čeka na ATP turniru. Tako je bilo i početkom maja, posle čega je započela njegova šampionska serija - prvo u Rimu, a potom i na turniru u Vimbldonu.

Da podsetimo, Novak i Jelena venčali su se posle osam godina zabavljanja, a svadbena ceremonija održana je 10. jula na Kraljičinoj plaži, da bi se par potom zavetovao na ljubav i u crkvi, dva dana kasnije, na Petrovdan.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Novosti.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>