Svet

Region

Šeril Kol bila na ivici nervnog sloma!

Pevačica Šeril Kol koja se pre izvesnog vremena iznenada udala za svog izabranika Žan-Bernarda Fernandeza-Versinija, otkriva kako je 2010. godine, nakon razvoda od prvog supruga, bila bukvalno na ivici nervnog sloma.

Šeril Kol bila na ivici nervnog sloma!


 
Šeril Kol se udala posle samo tri meseca veze (Foto)
Šeril nikada nije krila od medija da je veoma bolno podnela razvod, ali je tek sada odlučila da za jedan britanski časopis progovori o svim teškim trenutcima koje je tada doživela i ne krije da je nakon svega potražila i stučnu pomoć.

"Bila sam luda. Nije bilo vatre u meni. Nisam više osećala strast, bila sam malo mrtva. Bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Nisam spavala, nisam jela. Pokušavaš da spavaš i onda odednom svet postane preglasan. Znate šta sam shvatila u proteklih nekoliko godina? Odbijam da dopustim da me nečije ogavno ponašanje promeni", kaže Šeril, prenosi Story.rs i dodaje:

"Ako me tretiraš kao g**no neću zbog toga postati ogorčena i luda. Ostaću osoba koja jesam, s vrednostima i verovanjima koja sam imala i pustit ću te da se sam baviš svojim sr**ima", zaključila je pevačica koja se pre nešto više od dve nedelje udala po drugi put.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Cheryl Cole

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>