Region

Svet

Bane Janković presrećan zbog pomirenja sa Katarinom Živković - Volim je!

Maneken Bane Janković i Katarina Živković odlučili su da nakon nekoliko meseci od raskida opet daju šansu ljubavi. Pevačica je u petak mankenu priredila prijatno iznenađenje, kada se pojavila u lokalu.

Bane Janković presrećan zbog pomirenja sa Katarinom Živković - Volim je!


 
Bane Janković i Katarina Živković ponovo zajedno! (Foto)
Njih dvoje su celo veče ispijali vino i uživali u hrani, a onda je Kaća odlučila i da zapeva: "Bane nije očekivao da će Kaća doći. Čuli su se kada se vratila iz Australije i on je zvao da dođe u njegov restoran "Keč", ali mu nije precizirala dan. Samo je u petak uveče ušetala u lokal i on od tada nije skidao osmeh sa lica. Nisam siguran da li su se oni pomirili nedavno ili je to veče bilo presudno. Da su i dalje zaljubljeni, videlo se iz aviona", kaže izvor koji se zadesio nalicu mesta.

Vidno raspoloženi Bane potvrdio je informacije izvora i dodao da se on i Katarina nikada nisu ni svađali: "Mi se nikada nismo svađali, a da smo se u nekom emotivnijem smislu pomirili...jesmo. Ja Kaću volim, mnogo godina je iza nas, kao i razne situacije, naišli smo na krizu koja nam je pomogla da shvatimo da nas dvoje ne možemo da se, bar, ne čujemo", kaže Bane i dodaje:

"Uživam kada smo zajedno, sada je sve super, ali je još rano da pričam o celoj situaciji. Nisu se sve stvari iskristalisale. Polako, biće prilike da detaljnije pričamo o svemu". Maneken je takođe otkrio i da je pevačica otpevala njegove dve najomiljenije pesme:

"Pa sve vreme je meni pevala, šalim se. Ona zna da ja mnogo volim pesmu "Volelo se dvoje mladih“ i "Žute dunje", i to mi je odmah zapevala. Nisam morao da naručujem", rekao je Bane.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>