Region

Svet

Toni Cetinski: Svaki susret sa publikom u Srbiji je neverovatan!

Pevač Toni Cetinski pevao je na koncertu u Vrnjačkoj Banji gde je proslavio dvadeset i pet godina svoje karijere, a sam nastup počeo je vriskom publike koja ga uvek oduševljeno dočeka.

Toni Cetinski: Svaki susret sa publikom u Srbiji je neverovatan!


 
Premijera: Toni Cetinski - Žena nad ženama! Hit singl dobio i spot! (Video)
"Kako je brada sedela tako se i publika širila. Tržište nisam osvajao planski. Isto je i kada uđem u studio da snimim pesmu, ne razmišljam da li će biti hit, već snimim ono što bih hteo ljudima da ponudim, potpuno bez kalkulacija", šaljivo je prokomentarisao Cetinski to što već toliko dugo živi na estradnom nebu.

On kaže da se zbog takvog njegovog pristupa muzici i razvila ljubav sa publikom u svim zemljama bivše Jugoslavije. "Prvi put kada sam ušao u Srbiju, rekao sam da stižem otvorenog srca, i da očekujem da to isto urade i svi ljudi koji dolaze na koncert. Svaki susret sa publikom u Srbiji je neverovatan, lagao bih kada bih rekao drugačije",istakao je Toni.

Pitali smo pevača koliko supruga Dubravka, s kojom je u braku tek nekoliko meseci, ima uticaja na količinu emocija koja u njemu postoji, a koju pokazuje kroz svoje pesme. "Dubravka ima mnogo zasluga, jer utiče ne samo na mene nego i na sve oko nas, pa tako i na mog kuma koji piše pesme", rekao je Toni i istrčao na binu da pozdravi Vrnjčane.

Publika u Vrnjačkoj Banji imala je šta da čuje i osetila je tu pozitvnu energiju, o kojoj je Cetinski pričao. Koncert na popularnoj "Kocki" prošao je u znaku velikih hitova kao što su "Blago onom ko te ima", "Čovek od leda", "23. prosinac", "Budi uz mene" i "Ako to se zove ljubav", koje su obožavaoci pevali zajedno sa Tonijem Cetinskim i njegovim bendom uglas.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>