Region

Svet

Lena Kovačević o svadbi Novaka Đokovića: Bila je velika čast biti deo jednog divnog događaja

Naša najlepša pevačica Lena Kovačević bila je jedna od zvezda koje su pevale na slavlju organizovanom uoči svadbe Novaka i Jelene Đoković, zbog čega ona ne krije zadovoljstvo.

Lena Kovačević o svadbi Novaka Đokovića: Bila je velika čast biti deo jednog divnog događaja


 
Lena Kovačević blistala u elegantnoj haljini na svadbi Novaka Đokovića (Foto)
"Bila je velika čast biti deo jednog divnog događaja. Novaka zaista poštujem, pre svega zbog tog njegovog duha i sjajne energije. Ima mnogo sjajnih sportista i uspešnih ljudi, ali on, njegova porodica i Jelena plene pozitivnom energijom", kaže Lena za "Blic".
 
Iako važi za jednu od najlepših pevačica u Srbiji, ne opterećuje se previše izgledom. "Lepo je to čuti, ali priznajem da se time ne opterećujem", kaže Lena.

Poslednji album "San" koji je izdala prošle godine za kratko vreme postao je najprodavaniji album muzike celog regiona. Za nju je ipak beogradski koncert kruna dosadašnjeg truda.
 
"Ukoliko se danas bavite muzičkim stilom koji na poseban način ide u korak s vremenom, onda ste svesni da postoji određen rizik. Prvi album bio je izazov, ali ovaj drugi je publiku i mene zaista zbližio", iskrena je Lena, koja trenutno radi na realizaciji projekta namenjenog inostranom tržištu.
 
Uprkos tome što mnogo radi, ima vremena da se posveti i porodici: "Porodica zaista daje smisao svemu".

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Lena Kovačević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>