Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi uživa sa ćerkom u Grčkoj, mala Petra dobila i tetovažu! (Foto)

Ivana Stamenković Sindi jedva je dočekala da dođe vreme koje će provesti sa svojom ćerkicom Petrom, a njih dve su ga iskoristile na najbolji mogući način, odnosno, otišle su na letovanje u Grčku.

Ivana Stamenković Sindi uživa sa ćerkom u Grčkoj, mala Petra dobila i tetovažu! (Foto)


 
Ivana Stamenković Sindi otputovala sa ćerkom u Grčku: Imam zakonsko pravo na pola odmora sa Petrom (Foto)
Bivša modelsica svoje prijatelje redovno obaveštava gde je i šta ona i mala Petra rade, pa su fotografije na Fejsbuku redovno postavljene od strane pevačice. Međutim, Ivana Stamenković Sindi juče je objavila fotografiju na kojoj se mala Petra tetovira na ramenu, a prokomentarisao je i Ivanin bivši dečko Uroš Ćertić, koji je napisao: "Mamina princeza stavlja prvi tet" uz poljupce i srculenca. Naravno, u pitanju je verovatno privremena tetovaža koja će uskoro nestati.



Podsećanja radi, Ivana Stamenković dobila je pravo da sa ćerkom Petrom provede pola odmora, nakon što joj je pre mesec dana sud oduzeo starateljstvo i dodelio ga njenom bivšem suprugu. Kada se bude vratila u Beograd, bivša modelsica nastavlja borbu za svoju ćerku, a do tada se trudi da zaboravi na sve ružno i da uživa u društvu svoje ćerkice.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic Sindi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>