Region

Svet

Goca Tržan: Udaću se tajno, a posle ćemo Raša i ja napraviti žurku i to bez žive svirke

Pevačica Goca Tržan spremna je za drugi brak, a na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem. Ipak, ova ceremonija će se obaviti bez previše zvanica i venčanju kakvo je Goca zamislila prisustvovaće samo kumovi i mladenci.

Goca Tržan: Udaću se tajno, a posle ćemo Raša i ja napraviti žurku i to bez žive svirke


 
Goca Tržan ponosna na svoju jaču polovinu, kako i ne bi? (Foto)
"Najviše bih volela intimno venčanje, da se samo nas dvoje potpišemo i da to niko zna", kaže pevačica. Posle venčanja ona i njen izabranik Raša Novaković organizovaće žurku sa di-džejom. "Volela bih da ne pravim nikakvu svadbu, već samo žurku za najbliže prijatelje, i to bez žive svirke, samo sa di-džejom", rekla je pevačica, koju smo zatekli na tonskoj probi u jednoj diskoteci u Baru, gde je sa svojim bendom nastupila. "Stalno smo na točkovima. Nigde se ne zadržavamo. Posle nastupa, odmah krećem nazad za Beograd. Spavaću u kombiju, moram što pre da se vratim jer mi je najvažnije da budem sa ćerkom. Ona će opet ići na Hrvatsko primorje s mojim roditeljima, a ja ću je s Rašom posećivati", kaže Goca.

Pevačica se osvrnula i na period koji je provela po sudovima boreći se za povećanje alimentacije za sedmogodišnju naslednicu Lenu, ali je najavila i nove tužbe.

"Na sudu sam dobila bivšeg muža. Tužiću i sve koji objavljuju fotografije moje maloletne ćerke bez moje saglasnosti, a ja sam njen jedini staratelj. Takođe sam tužila i banku u kojoj sam podigla stambeni kredit na 25 godina. Kako su mi podizali kamatu i kako je moja rata za stan skočila sa 300 na 500 evra, pridružiću se grupi građana koja će tom "kamataškom sistemu" stati na put", odlučna je pop pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/GordanaTrzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>