Region

Svet

Novak i Jelena Đoković otišli na petodnevni odmor kao sav normalan svet, daleko od previsokih cena!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova lepša polovina Jelena, nakon svadbe na Svetom Stefanu otišli su u Grčku kako bi se odmorili od napornih ceremonija, a ovo zadovoljstvo koštaće ih samo 300 evra po osobi, iako Nole sebi i svojoj dragoj može priuštiti sve što poželi.

Novak i Jelena Đoković otišli na petodnevni odmor kao sav normalan svet, daleko od previsokih cena!


 
Novak Đoković i Branko Tomović najpopularniji Srbi u Americi
Poput prosečnog Srbina, Novak i njegova lepša polovina su izabrali da se odmaraju u Polihronu, gde najskuplji desetodnevni aranžman za dvoje košta 600 evra. Za razliku od naših javnih ličnosti koje se poput svetskih snobova utrkuju ko će da plati skuplje letovanje, jednom od najbogatijih sportista tako nešto nije palo na pamet, iako ne postoji destinacija koju sebi ne može da priušti.

"Jelena i on upravo suprotno razmišljaju od džet-setera. Želeli su da utiske posle svadbe sumiraju na mirnom mestu, kakva je severna Grčka, bez lažnog glamura, fensi mesta i bespotrebnog luksuza. S obzirom na to da je ovo mirno mesto, sa svega nekoliko restorana i bez noćnog života, to će dobro doći, kako Jeleni zbog trudnoće, tako i Novaku pred turnir u Americi. Njih dvoje su slični po pitanju skromnosti i smatraju da lepote prirode i mora na otvorenom nema potrebe zameniti skupocenim đakuzijima i bazenima u okviru hotela. Ne opterećuju se materijalnim stvarima, već suštinom, a u ovom trenutku im je najbitnije da su zajedno", kaže izvor blizak novopečenim mladencima.

U delu Halkidikija na kojem se Đokovići trenutno nalaze noćni život utihne najkasnije do ponoći, posle čega zavladaju mir i tišina. U skromnim hotelima uglavnom odsedaju parovi ili porodice sa decom, jer je voda u priobalju veoma plitka, pa mališani mogu da uživaju. Ni među restoranima nema preteranog luksuza, dok su hoteli sa pet zvezdica retka pojava. Nakon Plihrona njih dvoje će nekoliko dana provesti na obalama Italije.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/JelenaRisticNDF

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>