Region

Svet

Soraja Vučelić ponudila izvinjenje Staniji Dobrojević kako bi izbegla sudski postupak! (Foto)

Advokat Soraje Vučelić pokušali su da izglade situaciju, izbegnu sudski postupak i dogovore se o svemu što su prouzrokovale izjave koje su osvanule u medijima, a koje je ona javno iznela o Staniji Dobrojević.

Soraja Vučelić ponudila izvinjenje Staniji Dobrojević kako bi izbegla sudski postupak! (Foto)


 
Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić po uzoru na Kim Kardašijan dobijaju svoj rijaliti!
Problem koji je između starleta došao i do suda ispao je jer je Soraja izjavila da je Stanija oralno zadovoljavala njenog drugara u toaletu jednog noćnog kluba, posle čega je on morao ići kod lekara, jer je osetio peckanje. Advokat Marina Aleksić iz advokatske kancelarije Borović, koja zastupa Soraju Vučelić kontaktirala je prema saznanjma "Alo" novina poznatog novosadskog advokata Nemanju Aleksića predloživši mu da se Soraja, umesto da Staniji isplati 400.000 dinara, koliko iznosi visina sudskog spora, izvine oštećenoj. Prema tom predlogu bi se izbeglo plaćanje tražene sume za nanetu nematerijalnu štetu, kao i ogromnih sudskih troškova.

Nakon što se u telefonskom razgovoru za "Alo" pohvalila da nikada u životu bolje nije živela, Stanija je nešto kasnije došla kod svog advokata, ne želeći da komentariše ovaj postupak. "Ne bih ja da pričam ništa o tom slučaju. Izabrala sam najboljeg advokata doktor Nemanju Aleksića da me zastupa, pa se za sva pojašnjenja obratite njemu", kratko je za kazala poznata starleta. Advokat Nemanja Aleksić je potvrdio da su ga kontaktirali iz kancelarije Borović sa predlogom za rešenje spora, radi naknade štete u vezi sa objavljivanjem informacije.


 
Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić: Rat se nastavlja! Čiji su argumenti jači?! (Foto)
"Javno izvinjenje Soraje Vučelić je nužno ali ne i dovoljno, kako bi se ova parnica rešila vansudskim putem. Obzirom da su advokati tužene ponudili samo izvinjenje, a ne i naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda moje klijentkinje, ovaj sudski proces će se ipak nastaviti pred sudom", rekao je advokat Aleksić, dodavši da ko gubi ima pravo i da se ljuti. Advokat Marina Aleksić koja zastupa Soraju Vučelić, nakon razgovora sa Stanijinim advokatom rekla je da će na Sorajinu tužbu ipak odgovoriti protiv tužbom, demantujući da je predhodno predložila da se Soraja javno izvine tužilji.

"Stanijina tužba nije osnovana. Ima puno elemenata za protivtužbu. Stanija je trebala da tuži novine koje su objavile tekstove, a ne moju klijentkinju", kratko je rekla advokatica Marina Aleksić iz kancelarije Borović. Prema navodima Stanijine tužbe, Sorajine izjave i reči bile su uvredljive preko razumne mere. Tužena je iznosila samo negative stavove o tužilji čime je povredila i omalovažila Stanijinu ličnost. Takve reči daju veoma negativnu konotaciju njenom radu i karijeri i dovode u pitanje njen moral, kao i profesionalni ugled.


Foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic

Iako među njima već godinama vlada neprijateljstvo, kulminacija je nastala nakon Sorajine izjave da je Stanija bila sa njenim drugom Matijom. "Stanija me javno napada jer znam da je oralno zadovoljila mog druga u WC-u. Stanija ga je jurila pitajući se kako će ona do Novog Sada. Posle smo čuli da se snašla za prevoz, ali i da ju je taj tip izbacio na autoputu pošto su se posvađali u autu. Inače, čim je ušao u moj auto, Matija je rekao sledeće, pri tom ću biti pristojna, pa ću ublažiti njegove reči: Ona me je oralno zadovoljila, osećam peckanje, vozite me u Hitnu", prepričala je Vučelićeva događaj.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>