Region

Svet

Novak i Jelena Đoković donirali novac crkvi u kojoj su se venčali!

Jelena i Novak Đoković, koji su u četvrtak sklopili građanski brak, venčali su se u subotu i u Crkvi Sveti arhiđakon Stefan na istoimenom ostrvu. Novopečene mladence venčao je jeromonah Kliment, iguman manastira Praskavica, u prisustvu monaštva Mitropolije crnogorsko-primorske.

Novak i Jelena Đoković donirali novac crkvi u kojoj su se venčali!


 
Novak Đoković iznenadio osoblje jedne picerije u Budvi (Foto)
Prvi su na Sveti Stefan stigli Novakovi roditelji Srđan i Dijana Đoković, koji su bili u pratnji Jelenine porodice, a petnaestak minuta pre svečane ceremonije u crnom džipu došli su i novopečeni mladenci. Njih je obezbeđenje dovezlo do samog ulaza u crkvu, gde su bili rašireni veliki suncobrani da bi sprečili foto-reportere da slikaju.

Čin svetog venčanja obavljen je u pola dvanaest, nakon čega se porodica s mladencima zaputila na svečani ručak, koji je upriličen u najstarijem restoranu, nadomak crkve. Dok je Novak na sebi imao sivo odelo, koje je nosio u četvrtak, mlada je umesto venčanice imala dugu belu haljinu koja je ocrtavala njen stomak.

Kako Kurir saznaje s lica mesta, prvi reket sveta i njegova izabranica odlučili su da doniraju novac crkvi gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav pred Bogom. "Nole i Jelena su presrećni jer je njihova svadbena ceremonija protekla baš onako kako su zamišljali. S obzirom na to da su oboje veliki vernici, odlučili su da deo novca koji su dobili kao svadbeni poklon doniraju crkvi u kojoj su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav i vernost", tvrdi izvor Kurira.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>