Region

Svet

Bojan Lexington bend iskreno: Prija mi što me žene vole!

Frontmen grupe Lexington bend Bojan Vasković, od kada se pojavio na domaćoj sceni potpuno je očarao ženski deo populacije. Iako mu prija što ga žene vole, pevač otkriva i da mu titula Donžuana ponekad predstavalja veliki problem.

Bojan Lexington bend iskreno: Prija mi što me žene vole!


 
Premijera: Lexington bend - Pile, pogledajte spot za još jedan hit sa novog albuma (Video)
"Slagao bih kada bih rekao da mi ne prija što me žene vole. Godi mi titula donžuana, ali ima dana kada me opterećuje. Od toga živim i dužan sam da trpim i kada mi smeta tolika pažnja. Devojke su nam većinska publika, mada i muškarci slušaju naše pesme. Drago mi je što nam je publika šarenolika - od tinejdžera do onih srednjih godina", rekao je Bojan i dodao kako su on i njegovi prijatelji iz benda prezadovoljni reakcijom publike na novi album "Balkanska pravila".

"Potrudili smo se da snimimo tri spota, a planiramo da ekranizujemo još nekoliko numera na jadranskom primorju gde ćemo nastupati tokom leta. Pesma "Prišla" je odmah pobrala simpatije i odlično prolazi na nastupima. Postala je letnji hit", kaže zadfovoljni pevač, koji će uskoro, zajedno sa svojim bendo proslaviti 10 godina muzičke karijere.

"Jubilej ćemo obeležiti velikim beogradskim koncertom. Voleli bismo da to bude serija nastupa u Sava centru. Posle toga svirali bismo u Novom Sadu i Nišu. Uskoro nas očekuje veliki koncert na trgu u Vrnjačkoj Banji. Volimo svirke na otvorenom. Na koncertima u Apatinu i Beloj Crkvi slušalo nas je 10.000 ljudi. Gostovanje na "Jun festu" bilo je generalna proba za slavljeničku turneju, koja uključuje koncerte u Skoplju, Ljubljani, Sarajevu i Zagrebu", zaključio je šarmantni pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>