Region

Svet

Ana Kokić nije postigla dogovor sa organizatorima, neće pevati na svadbi Novaka Đokovića!

Ana Kokić bila je jedna od potencijalnih pevačica koje će pevati pred gostima na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić, ali se to ipak neće dogoditi jer organizatori ovog spektakularnog događaja nisu uspeli da sklope dogovor sa Anom.

Ana Kokić nije postigla dogovor sa organizatorima, neće pevati na svadbi Novaka Đokovića!


 
Laura Pauzini tražila 220.000 evra da peva na venčanju Novaka Đokovića!
Naime, pevačica je zahtevala da nastupa isljučivo sa svojim bendom jer je veliki profesionalac i želi da zvuči savršeno, posebno za ovakvu priliku. "Nole obožava Anu i njen glas, a svi se sećamo da ju je podržao kad je nastupala u finalu poznatog šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Zato nije čudno što je poželeo da mu upravo ona peva na venčanju s Jelenom. Kad je došlo do sastanaka, Ana je objasnila da isključivo nastupa sa svojim bendom jer je profesionalac i na takvom jednom događaju želi da zvuči sjajno. Međutim, zbog celokupne organizacije oni to nisu mogli da joj obezbede, budući da će na bini već biti dva orkestra koja će pratiti izvođače. Zato na kraju i nije došlo do dogovora", kaže sagovornik.

Ipak, Ana Kokić nije želela da potvrdi ove informacije, ali ni da ih demantuje. Ono što je najbitnije jeste da je Noletu i njegovoj verenici poželela sve najlepše: "Stvarno ne bih to komentarisala, ali Novaku i Jeleni želim mnogo sreće u braku i divan provod na svadbenom veselju", rekla je Ana.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Ana Kokić

Viber

Izvor: Svet Plus


>