Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ajše pristaje da se uda za Husejina! Dželil planira da se ubije (Foto)

Umu saopštava ocu kako su ona i Dilaver odlučili i da se zvanično razvedu, ali on je očajan zbog njihove odluke i oštro se protive tome, iako im je Zinar dao blagoslov.

Serija Sila večeras: Ajše pristaje da se uda za Husejina! Dželil planira da se ubije (Foto)


 
Serija Sila večeras: Pleme ne dozvoljava da se Dilaver oženi sa Džeren (Foto)
Husejin i Ajše planiraju da se venčaju, određuju datum venčanja. Dželil dobija pismo od čoveka kome je dao pare. U pismu mu govori da je od njegovog novca postao partner u drugoj firmi i da se više ne raspituje za njega, nego da jednostavno zaboravi na sve.

Sila je još uvek u bolnici i sve više je nestrpljiva da ode kući. Džeren dolazi kod Umu i zatiče je u suzama. Umu joj govori kako se razočarala u oca i kako je mislila da ga poznaje, ali se ispostavilo suprotno.

Sila moli Borana da je odvede u školu, jer želi da vidi kakvo je stanje tamo. Boran joj ispunjava želju i odvodi je iz bolnice. Zatiču strašnu situaciju, jer je samo nekoliko učenika u školi. Razočarana Sila, ne može da poveruje, da je Ali aga uspeo da odgovori roditelje od obrazovanja dece.



Dželil nakon što je saznao da je pokraden, odlučuje da se ubije, ali u poslednjem trenutku ulazi Emir, da ga pita nešto i sprečava ga u nameri da digne ruku na sebe. Emir nalazi pištolj......

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>