Region

Svet

Otkriveno ko peva Novaku Đokoviću i Jeleni Ristić na venčanju!

Venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić događaj je o kojem priča ceo svet. Veselje je počelo danas, okupljanjem zvanica na Svetom Stefanu, a svadbena ceremonija biće obavljena u četvrtak, 10. jula. U toku su generalne probe na ostrvu i Kraljičinoj plaži.

Otkriveno ko peva Novaku Đokoviću i Jeleni Ristić na venčanju!


 
Zbog venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić zatvorena magistrala u Crnoj Gori!
Osnovna zamisao tenisera i njegovih najbližih je da njegova svadba bude spektakularna, bez skandala, tračeva i estradnih imena. Noletove zvanice zabavljaće orkestar muzičkog urednika PGP-RTS Miše Mijatovića, kao i "Femili bend", koji porodica Đoković godinama angažuje za svoja porodična slavlja.

 
Ceca Ražnatović otkrila hoće li pevati na venčanju Novaka Đokovića!
Od muzičkih imena izvesno je da će omiljeni pevač teniske zvezde, legenda narodne muzike Miroslav Ilić pevati na svadbi. Pevač je još davno izjavio da će Jeleni i Noletu upriličiti slavlje i pevati im besplatno. Osim njega, svoj repertoar na veselju imaće i Milica Todorović, Lena Kovačević i Željko Samardžić.

 
Mitropolit Amfilohije: Novak Đoković ne može biti venčan u toku posta!
Novak i Jelena juče su privatnim avionom sleteli na tivatski aerodrom, a danas su u toku generalne probe mladenaca, kumova i muzičara na Svetom Stefanu. Od zvanica su danas pristigli i Janko i Biljana Tipsarević.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/ Instagram/Jelena Ristic FanClub Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>