Region

Svet

Zbog venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić zatvorena magistrala u Crnoj Gori!

Na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić organizatori ni najmanji detalj neće prepustiti slučaju, a u prilog tome govore i najnoviji podaci da će mladenci biti sve vreme okruženi jakim obezbeđenjem, dok će Svetom Stefanu biti nemoguće prići i sa kopna i sa mora.

Zbog venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić zatvorena magistrala u Crnoj Gori!


 
Novak Đoković i Jelena Ristić sleteli u Tivat! (Video)
Prema nezvaničnim informacijama, specijalci su već blokirali deo Crnogorskog primorja koji je nedaleko od mesta ceremonije, dok će specijalne antiterorističke jedinice policije Crne Gore (SAJ) navodno sve vreme nadgledati mladence tokom svadbene ceremonije.

 
Novak Đoković i Jelena Ristić u najskupljoj vili na Svetom Stefanu!
"Sajovci će u specijalnim čamcima krstariti oko Svetog Stefana kako bi svatovi imali potpunu privatnost, a biće naoružani puškama i snajperima, dok će za vreme ceremonije Noleta pratiti i pripadnici srpskog PTJ-a, koji su uvek uz njega kada je u Srbiji, ali i kada boravi u bivšim jugoslovenskim republikama.

 
Mitropolit Amfilohije: Novak Đoković ne može biti venčan u toku posta!
Oko ostrva je već opsadno stanje i svi su na svojim pozicijama spremni da sutra i prekosutra budu na visini zadatka. S obzirom na to da su mladenci i gosti stigli u luksuzni rizort "Aman", bezbednosne snage su pojačane", kaže za "Alo!" izvor iz unutrašnje bezbednosti Crne Gore.

Sa druge strane, kako bi put bio prohodan za svatove i da ne bi bilo iznenadnih poseta paparaca, Novaku je odobren zahtev da na dan svadbe bude zatvoren magistralni put koji vodi ka mestu gde će teniser stati na "ludi kamen".

"Novaku je veoma bitno da njegovi gosti koji dolaze iz različitih delova sveta budu daleko od očiju javnosti, i to je glavni razlog zabrane unošenja mobilnih telefona, aparata i blokiranja magistrale za slučajne prolaznike u tom delu ostrva", ističe izvor.

Zbog svadbe najboljeg srpskog tenisera i prvog reketa sveta, Crna Gora od juče je pod opsadom medija iz svih delova sveta. Oni su tokom jučerašnjeg dana "opipavali" teritoriju kako bi našli propušteno mesto iz kojeg će usnimiti ili usklikati mladence. Koliko su ozbiljno pristupili ovom zadatku, govore i podaci da su pripremljeni ronioci sa aparatima koji slikaju pod vodom, jer će Sveti Stefan biti blokiran i sa kopna i sa mora, a i zbog zidina ostrva nemaju druge mogućnosti.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Jelena Ristic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>