Region

Svet

Humani Džej Ramadanovski pomogao ostavljenoj trudnici

Džej Ramadanovski odlučio je da pomogne ostavljenoj trudnici koju je dečko samo dva meseca pred porođaj napustio. Humani pevač obećao je budućoj mami da će joj obezbediti sve što joj je potrebno, kako bi njen sin došao bez problema na ovaj svet.

Humani Džej Ramadanovski pomogao ostavljenoj trudnici


 
Džej Ramadanovski udomio dve porodice, a u svoj klub preuredio za još ugroženih
"Džej je lepu Beograđanku upoznao u jednom od dorćolskih kafića gde mu je ona ispričala svoju tužnu sudbinu, što je dirnulo pevača. On joj je odmah rekao da digne glavu i ne zove tog “mamlaza”, već da će joj on pomoći oko svega, čak i ako joj zatreba krov nad glavom. Ona još malo ulazi u osmi mesec trudnoće i Džej joj je platio nekoliko pregleda", kaže izvor blizak pevaču.

Džej je potvrdio navode izvora i dodao da uvek pomaže ljudima kojima je pomoć neophodna:

"Mnogi ljudi me zovu da im pomognem i uvek kada mogu to i činim, naročito kada su deca u pitanju jer su ona svetinja", rekao je Džej, koji nije želeo da ulazi u detalje celokupne situacije.

Pevač i devojka su u poslednje vreme sve češće zajedno, čak zajedno idu i u jednu kladionicu na Dorćolu. Zbog njihovog prisnog odnosa i njenog stomaka svi su pomislili da je pevač otac deteta.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>