Region

Svet

Region

Tamara Dragičević glavna junakinja nove Zone Zamfirove?

Mlada glumica Tamara Dragičević trebalo bi da tumači glavnu junakinju u nastavku filma "Zona Zamfirova", radnog naziva "Vrati se, Zone". U užem izboru na kastingu za glavnu žensku ulogu, osim Tamare, bile su i Nina Janković, Ivana Popović, Marija Bergam.

Tamara Dragičević glavna junakinja nove Zone Zamfirove?


 
Tamara Dragičević: Nikada ne bih snimila scene seksa
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je "Blic" došao, nova Zone biće lepa i talentovana Tamara Dragičević, iako ona još ništa nije potvrdila.

"Ništa nisam saznala i ne mogu da komentarišem", zagonetna je bila popularna glumica, koju smo gledali u spektakularnom serijalu Tvoje lice zvuči poznato na Prvoj televiziji.

 
Ceca Ražnatović i deca glavni aduti u filmu Zona Zamfirova 2!
Tamara je igrala u dosta domaćih projekata, a publici je skrenula pažnju na sebe ulogama u filmovima "Miris kiše na Balkanu", "Vojna akademija" i "Montevideo, bog te video".

Prvo predstavljanje glumačke ekipe novog filma Juga Radivojevića biće u subotu na obali Vlasinskog jezera, u letnjikovcu Hadži Zamfira. Glavni adut ovog projekta biće, prema ranijim informacijama, folk zvezda Ceca Ražnatović sa decom Anastasijom i Veljkom.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Tamara Dragičević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>