Region

Svet

Bivša Modelsica Ružica Veljković: Zbog Andrije Akija Markovića sam morala da napustim grupu! (Foto)

Bivša Modelsica, Ružica Veljković, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem i otkriva, kako je zbog njega morala da napusti grupu, jer su vezu morali da kriju od javnosti.

Bivša Modelsica Ružica Veljković: Zbog Andrije Akija Markovića sam morala da napustim grupu! (Foto)


 
Sara Trajanović i Aki Marković: Nežni zagrljaji bez odeće (Foto)
"Nisam smela da se s njim pojavljujem u javnosti, a nisam mogla više da krijem da smo u vezi", rekla je Ružica i otkrila zašto je morala da napusti grupu Models:

"Andrija Aki Marković i ja bili smo zajedno i pre i posle njegovog učešća u "Farmi", ali nismo želeli da pričamo o tome. Menadžer grupe me je ubacio kao stalnu članicu Modelsa, ali imala sam probleme zbog Akija. Morala sam da napustim grupu jer nisam smela da se pojavljujem s njim u javnosti", izjavila je manekenka.

Ružica je otkrila i kako je podnela medijske napise o navodnoj vezi Akija i manekenke Sare Trajanović.



"U početku mi je smetalo, sad ne. Andrija je imao neki problem zbog Sare, ali sve je to iza nas". Ružica i Aki sada se svuda pojavljuju zajedno, pa je Ružica podržala Akija kada je promovisao singl "Ona mi fali".

"Živimo zajedno, znamo svaki korak jedno drugom. Bolje je čak i da bude na mom nastupu do četiri-pet ujutru nego da sedi kod kuće i razmišlja gde sam", rekao je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Andrija Markovic Privee

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>