Svet

Region

Novak Đoković oduševio princa Vilijama i Kejt Midlton, evo i zbog čega (Video)

Novak Đoković nakon osvojene titule na Vimbldonu, imao je veoma prijatan susret sa princom Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton. Kraljevska porodica, koja je tokom meča navijala za Rodžera Federera, čestitala je našem najboljem teniseru na pobedi i dodala kako su odigrali fantastičan meč.

Novak Đoković oduševio princa Vilijama i Kejt Midlton, evo i zbog čega  (Video)


 
Jelena Ristić poručila Novaku Đokoviću: Bio je ovo pakleni put, moja ljubavi!
Novak Đoković posle završene ceremonije na kojoj mu je uručen pehar, otišao je na čuvenu terasu "Ol Ingland Kluba", gde se susreo sa kraljevskom porodicom koja mu je srdačno čestitala, osvojenu drugu titulu na najprestižnijem grend slem turniru, koji se igra u Londonu.
 
Novak Đoković osvojio Vimbldon i ponovo postao prvi teniser sveta! (Foto)
Najbolji teniser, zahvalio se Vilijamu i Kejt, što su ostali do samog ktraja meča, koji je trajao puna četiri sata: "Hvala vam što ste ostali do samog kraja. Nisam siguran koliko je trajao meč, ali mislim oko četiri sata. Nadam se da ste uživali", rekao je Nole kraljevskoj porodici.

"Kako smo mogli da odemo. Igrali ste fantastičan tenis", rekla je Kejt, dok se njen suprug odmah nadovezao na priču i dodao kako su Rodžer i Novak odigrali predivan tenis.

Potom je prvi teniser sveta, upitao vojvotkinju od Kembridža, da li ona igra tenis: "Trenutno nisam u formi, ali igramo jedno protiv drugog. Naravno ja imam više pobeda od njega", rekla je kroz osmeh Kejt i dodala, da je njena sestra Pipa, odlična teniserka.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>